Dec 13th Domeniile .ro

In cursul zilei de 05.12.2013 a fost data publicitatii o stire din partea Ministerului Comunicatiilor referitoare la posibilitatea introducerii de taxe anuale pentru domeniile .ro. Pentru toate domeniile .ro, chiar si pentru cele deja inregistrate. In acest moment exista doar un proiect de hotarare de guvern insa se pare ca acesta se va ... Continuare »

Aug 28th Gazduire Trafic Nelimitat

Serviciile de Gazduire ce contin "trafic nelimitat", sunt pentru Pachetele Business si Profesional. Va reamintim ca aceste servicii cuprind si promotia de Domenii Gratuite: Pachetul Business cu extesnsiile: .com,.org,.net,.info,.biz,.us,.name,.mobi Pachetul Profesional cu extesnsiile: .eu,.com,.org,.net,.info,.biz,.us,.name,.mobi Continuare »

Aug 22nd Domenii gratuite

Domeniu Gratuit se ofera pentru Pachetele de Gazduire de 400MB [Business] si de 1.000MB [Profesional] . Conditia este in cazul achizitionarii pachetului respectiv pentru minim 12 Luni. Pachetul Business are domenii gratuite: .com,.org,.net,.info,.biz,.us,.name,.mobi Pachetul Profesional are domenii gratuite: ... Continuare »

Powered by WHMCompleteSolution